Iris en Joke.jpg

Soulvibe Retreats

Soulvibe retreats zijn laagdrempelig en ‘down to earth’, met heerlijk eten, veel yoga & diepgaande gesprekken. Maar ook ruimte om lekker te chillen en je eigen gang te gaan. Wij creëren een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, er een lekker wijntje gedronken mag worden en bovenal een plek voor: verbinding!! Verbinden met ‘like-minded people’, maar vooral verbinden met jezelf! We nodigen je uit om lekker te doen waar jij zin in hebt!

Wij zijn Joke &  Iris! Wij delen samen passie voor yoga, wijn, kristallen, de zon, zee en gezellig samenzijn.  We hebben elkaar gevonden op de mat, dat was de eerste gemene deler. Daarnaast kunnen wij onwijs genieten van het leven en soms giebelen als pubers. We houden ervan mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. We eten graag gezond , maar we vliegen ook geregeld uit de bocht. Bovenal maken we zoveel mogelijk plezier! Dat doen we niet alleen, want we werken graag samen met onze collega's en daarnaast connecten we natuurlijk ook graag met jou op onze retreats of events; zowel op de mat als daar buiten!

Het team

Soulvibe-4.jpg

Joke Pluijm

​Joke haar passie is om je in beweging te brengen, zowel op de mat als daarbuiten. Als coach en yogadocent werkt ze met je om meer bewust en flexibel te worden, om zachte kracht te ontwikkelen zodat je lef krijgt om vol te leven!

Iris.jpg

Iris Hamelink

Met een achtergrond als communicatieadviseur, meditatie en coaching kan Iris je zowel op privé als zakelijk gebied verder helpen. Samen ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en aanvoelen waar je behoefte ligt.

jessica.jpg

Jessica Jaspers

Voor Jessica draait Yoga niet alleen om de fysieke houdingen, maar ook om het leren kennen van jezelf. Jessica is maakt graag zelf mooie dingen als schilderijen en kleding. Haar lessen zijn telkens anders, passend bij haar creatieve kant! 

Denice.webp

Denice Doon

Denice houdt ervan om je tijdens haar lessen uit te dagen, zowel fysiek als mentaal.
Ze vindt het belangrijk dat je je lichaam echt leert kennen en ernaar leert luisteren. De rest volgt dan vanzelf

Image by Joshua Sazon