top of page
Iris en Joke.jpg

Soulvibe Organiseert

Alle events, retreats en lessen die Soulvibe organiseert zijn laagdrempelig en ‘down to earth’. We vinden het heerlijk om te ontspannen en met jou te connecten, het liefst in combinatie met lekker heerlijk eten en diepgaande gesprekken. Tijdens onze retreats is er ook altijd ruimte lekker te chillen en je eigen gang te gaan.  Geen strakke regimes of regels van hoe het zou moeten, maar juist ruimte om lekker te lachen om niks te moeten en vooral lekker te zijn. 

Wij zijn Joke &  Iris! Wij delen samen passie voor yoga, wijn, kristallen, de zon, zee en gezellig samenzijn.  We hebben elkaar gevonden op de mat, dat was de eerste gemene deler. Daarnaast kunnen wij onwijs genieten van het leven van kleine dingen. We houden ervan mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Bovenal maken we zoveel mogelijk plezier! Dat doen we niet alleen, want we werken graag samen met onze collega's en daarnaast connecten we natuurlijk ook graag met jou op onze retreats, tijdens lessen of events; zowel op de mat als daar buiten!

Je kan ons altijd benaderen voor Yoga in Eindhoven, misschiein voor Yoga bij jou op locatie, of Yoga op een leuk event. Yoga is ook leuk als bedrijfsactiviteit of Yoga in een natuurgebied samen met je familie. Kortom je kan ons altijd bellen voor Yoga en Gezelligheid!

Het team

Soulvibe-4.jpg

Joke

​Joke haar passie is om je in beweging te brengen, zowel op de mat als daarbuiten. Als coach en yogadocent werkt ze met je om meer bewust en flexibel te worden, om zachte kracht te ontwikkelen zodat je lef krijgt om vol te leven!

Iris.jpg

Iris

Met een achtergrond als communicatieadviseur, meditatie en coaching kan Iris je zowel op privé als zakelijk gebied verder helpen. Samen ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en aanvoelen waar je behoefte ligt.

jessica.jpg

Jessica

Voor Jessica draait Yoga niet alleen om de fysieke houdingen, maar ook om het leren kennen van jezelf. Jessica is maakt graag zelf mooie dingen als schilderijen en kleding. Haar lessen zijn telkens anders, passend bij haar creatieve kant! 

Denice.webp

Denice

Denice houdt ervan om je tijdens haar lessen uit te dagen, zowel fysiek als mentaal.
Ze vindt het belangrijk dat je je lichaam echt leert kennen en ernaar leert luisteren. De rest volgt dan vanzelf

IMG_5532.jpg

Corine

Voor Corine is het belangrijk om haar lessen af te wisselen met diverse aspecten die invloed hebben op jouw lichaam en geest. Zij neemt haar expertise als voetreflexplus therapeute mee en heeft naast diepgang ook plezier hoog in het vaandel staan. 

Image by Joshua Sazon
bottom of page