SOULVIBE RETREATS

Soulvibe retreats zijn laagdrempelig en ‘down to earth’, met heerlijk eten, veel yoga & diepgaande gesprekken. Maar ook ruimte om lekker te chillen en je eigen gang te gaan. Wij creëren een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, er een lekker wijntje gedronken mag worden en bovenal een plek voor: verbinding!! Verbinden met ‘like-minded people’, maar vooral verbinden met jezelf! We nodigen je uit om deze week lekker doen waar jij zin in hebt!

Wij zijn Joke, Iris en Nicole! Wij delen samen passie voor yoga, wijn, kristallen, goede koffie, de zon, zee en gezellig samenzijn. Drie verschillende types met verschillende achtergronden en verhalen. We hebben elkaar gevonden op de mat, dat was de eerste gemene deler. Daarnaast kunnen wij onwijs genieten van het leven en soms giebelen als pubers. We houden ervan mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. We eten graag gezond en zorgen zorgen zo goed mogelijk voor ons lichaam, maar we vliegen ook geregeld (soms langdurig) uit de bocht. We zijn eigenlijk gewoon net echte mensen ;). Maar bovenal maken we zoveel mogelijk plezier! En dat doen we in onze retreats graag samen met jou op de mat en daar buiten!

17424841_1487709777915679_79404858547424

Joke Pluijm

​Joke haar passie is om je in beweging te brengen, zowel op de mat als daarbuiten. Als coach en yogadocent werkt ze met je om meer bewust en flexibel te worden, om zachte kracht te ontwikkelen zodat je lef krijgt om vol te leven!

Iris.jpg

Iris Hamelink

Met een achtergrond als communicatieadviseur, meditatie en coaching kan Iris je zowel op privé als zakelijk gebied verder helpen. Samen ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en aanvoelen waar je behoefte ligt.

Nicole BY VEDA.jpg

Nicole van Kempen

Als yoga teacher, Holistik Health Coach en yoga therapist in opleiding, combineert Nicole de oude kennis van Yoga & Ayurveda met de moderne wetenschap.

Met veel enthousiasme en op een laagdrempelige manier geeft ze je praktische tips en tools op het gebied van voeding, lifestyle, yoga & mindset voor een happy body, mind & soul!

Image by Joshua Sazon