top of page

Retreats

Yoga is not about tightening your ass, it’s about getting your head out of it!

Misschien heb je er wel eens over nagedacht: een yoga retreat! Wat voor een beeld heb jij daar dan bij? Alleen maar sapjes, samen zingen, streng yogaregime, 2 uur mediteren en de rest van de dag stilte?

Nee joh! Dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Wij organiseren namelijk yogaretreats waar het helemaal door jou zelf ingevuld wordt!

Wanneer we gaan kiezen we voor super mooie locaties om onze retreats te hosten binnen Europa. In 2019 zijn we naar het mooie Ibiza geweest in 2020 naar Portugal en in 2021 & ’22 naar onze favoriete retreat bestemming in  Italie, als het meezit dan gaan we in 2024 weer een mooi retreat hosten ergens in Europa!! We proberen minder te plannen en meer op ons pad te laten komen waardoor het meestal een last minute retreat betreft. Dus houdt de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de meest actuele informatie! De retreats zijn zo opgezet zoals wij het zelf ook fijn vinden. Niet alleen bewust bezig zijn met body en mind, maar ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft! 

Wat kan je verwachten?

De accomodaties waarin we verblijven zijn mooi, schoon, uitgerust met een mooi zwembad of een eigen zwemvijver, fantastische natuur om ons heen, centraal gelegen op rijafstand van authentieke dorpjes en/of bruisende steden! Hier bieden wij een mooi programma waarin yoga, meditatie en lekker (gezond) eten iedere dag terugkomen en ook zeker de ruimte om jezelf terug te trekken (retreat). 

Wat jij wilt retreat!

Je mag kiezen waar je bij aansluit en hoe jij je dagen in wilt vullen. Lekker boekje lezen aan het zwembad, genieten van het eten en in de avond erop uit? Of lekker starten met yoga, een heerlijke massage en vroeg naar bed. Een week lang niks hoeven en alles mogen! Doen waar jij zin in hebt, 7 dagen lang. Dat heb je wel verdient, toch? 

SOULVIBE retreats zijn laagdrempelig en ‘down to earth’, met heerlijk eten, veel yoga & diepgaande gesprekken. Maar ook ruimte om lekker te chillen en je eigen gang te gaan. Wij creëren een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan, er een lekker wijntje gedronken mag worden en bovenal een plek voor: verbinding!! Verbinden met ‘like-minded people’, maar vooral verbinden met jezelf!

FeedYourSoul retreat by SOULVIBE 210
SoulSurfers Retreat by SOULVIBE 100
InSabina Yogaretreat Italie
SoulSurfers Retreat by SOULVIBE 104
yogaretreat Ibiza
Insabina
bottom of page