top of page

Yin Yoga & Voetreflex

Bij de overgang van de seizoenen is het belangrijk om even bewust stil te staan bij jezelf. Gun jezelf met Yin Yoga en voetreflex tijd om te aarden en contact te maken

 

De Chinese Geneeskunde is gebaseerd op de vijf elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen staan symbool voor de cycli in het leven zoals de jaarritmes en levensritmes, wij geven YIN & VOETREFLEX in iedere periode met aandacht voor ieder specifiek element.

Deze workshops zijn verbonden met hetgeen wat er op dat moment nodig is, we balanceren yin en yang zodat je maximaal mee kunt varen op het seizoen van dit moment.

Wij bewegen mee op het ritme en nodigen jou uit om samen met ons mee te doen.

2017-12-09 14.57.06-1.jpg

Joke begeleidt de practice

We starten de practice met Qi Gong oefening om de stroming van levensenergie op gang te brengen. Om vervolgens diep in een heerlijk lange Yin Yoga les te mogen ontspannen. 

Yin Voetreflex_edited.jpg

Corine is voetreflextherapeut

Zij geeft je een korte persoonlijke voetreflex behandeling waardoor je tot een diepere laag van ontspannig komt! Deze behandeling zet precies dat in werking wat voor jou nodig is.

fc977ccd-18be-4de3-bd51-354b66acd27e.JPG

Bijzondere & kleinschalige workshop

We laten maximaal 8 deelnemers toe, houdt onze social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je snel een kunt melden. 

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt de Voetreflex behandeling (grotendeels) vergoedt (valt onder alternatieve geneeswijze). Deze workshop kost €60,-

bottom of page