top of page

Hilde

Na een bewogen jaar boekte ik m’n eerste yoga retreat. Precies wat ik nodig had: een weekje full focus op mezelf en daarbij nieuwe mensen leren kennen die waarschijnlijk in een vergelijkbaar ‘schuitje’ zitten. Ietwat onzeker door m’n beperkte yoga ervaring en dat ik buiten Joke niemand kende, maar dit voelde als iets wat ik moest doen. En halleluja wat ben ik dankbaar voor deze ervaring! Zo veel fijne diepe gesprekken, liefde en respect, met de nodige tranen maar vooral ook veel lol. Ibiza 2019 was voor mij Life changing, mede dankzij de warmte van deze 3 toppers! Met trots kan ik zeggen dat ik o.a. een hoop zelfliefde en dierbare vriendschappen rijker ben. Op naar Italië 2020!! 

Ingrid

Afgelopen mei ben ik met meegegaan op een Yoga Retreat die geweldig was georganiseerd door de dames van Soulvibe. Spannend om aan te beginnen maar het was nog mooier dan verwacht. Wilde weer terug bij mezelf komen en kijken waar ik behoefte aan had op mijn levens pad. Heb op de Retreat een super fijne coaching sessie gehad met Joke. Elke dag kregen we een mooie steen die bij het thema van de dag paste. Ook hebben we hele fijne en mooie meditaties mogen ontvangen, waar ik nog steeds naar luister. De lessen van Iris en Joke waren geweldig en de ayurvedische maaltijden van Nicole waren echt super lekker en voedzaam. Heb hierdoor geen geboefte gehad aan zoetigheid. Het fijne van deze Retreat was dat niks moest en alles mocht. Er was ruimte om jezelf te zijn. Ondanks dat je met een groep bent was er genoeg ruimte voor jezelf. Ik mag wel zeggen dat we een geweldige groep mensen hadden die na 7 dagen lachen en de nodige tranen allemaal enorm waren gegroeid in hun zijn. Voor mij persoonlijk heel fijn en ook mooi om te zien bij anderen. Kortom ik zou de Retreat van Soulvibe zeker aanraden.

Bas

Super fijne week gehad met deze dames. Fijne sfeer en alles was top geregeld en wat fijn is dat niets hoeft en alles mag. Geschikt voor iedereen dus, ook als je gewoon eens een andere vakantie wilt.

Nadine

Een retreat van Soulvibe kan ik iedereen aanraden. Al jaren wilde ik graag op yoga retreat maar iets hield mij tegen. Tot ik de retreat van Soulvibe in Ibiza tegen kwam en hier meteen een goed gevoel bij kreeg. De week was fantastisch georganiseerd waarin alles mocht maar niets moest. De yogalessen waren heerlijk (zowel voor beginners als gevorderde), het Ayurvedische eten viel goed in de smaak (ik was hier totaal niet bekend mee maar heb geen suikerdip gehad die week) en de ongedwongen sfeer gaf mij echt een vakantie gevoel. We hadden een enorme leuke groep waar we ook een avond mee zijn gaan stappen (je bent immers wel op Ibiza 😁) en waar enorm veel lief en leed mee is gedeeld. Echt iedereen zag je stappen maken in hun persoonlijke groei. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken met deze fantastische vrouwen. Ik pluk er nu nog dagelijks de vruchten van.🙏

bottom of page