top of page
_MG_4763.jpg

Wekelijkse lessen

Iedere week worden er lessen gegeven op de zolder van de Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven. Dat doen wij op onze eigenwijze wijze;
zonder abonnement of verplichtingen. 
Wekelijks worden via een appgroep en onze Instagram pagina bekend gemaakt voor welke lessen jij je die week je aan kunt melden! 

Woensdagavond van 19.00 - 20.05 uur geeft Joke les met uitzondering van de 2e week van de maand, want dan vindt je haar bij Motion om Immersive Yoga te geven.

De lessen van Joke en Jessica zijn een mix van flow en dynamische houdingen om je energie in beweging te krijgen, terwijl meditatieve houdingen je helpen verbinding te maken met een innerlijk gevoel van kalmte. 

Woensdagavond van 20.30 - 21.45 uur geeft Corine Yin+ Yoga les. 

Yin is een zachte, milde vorm van Yoga waarbij je diverse houdingen voor een paar minuten aanneemt. De + maakt deze les anders dan andere lessen en neemt Corine vanuit haar diepte mee! 

 

Vrijdagochtend 09.15 - 10.20 uur Joke vind je veelal op de vrijdagochtend, maar het kan ook Jessica, Denice of een andere teacher zijn die een fijne zachte les geeft met af en toe wat meer pit! 

Voorafgaand aan iedere les zullen de teachers bij je checken hoe het fysiek met je gaat en waar je behoefte aan hebt om dit mee te nemen in de les. 

 

Joke binnen.jpg

Kosten

Je betaalt per les €11,- aan de docent, contant of via een tikkie

Aanmelden

Aanmelden voor een les kan via e-mail, telefoon, whatsapp of een DM via Instagram. 

Op de mat

Matten kan je bij ons lenen. Yoga doe je op blote voeten, zorg ervoor dat ze lekker fris zijn!  

Flexibel

Je hoeft niet flexibel te zijn om mee te komen doen, maar je kleding wel! Zorg voor een rekbare sportkleding.

Eigen Wijs Boerderij
Oude Vensedijk 5

5652 RT Eindhoven

Je vindt ons hier

Thanks! Je hoort snel van ons

Ik doe mee

Buiten Yoga

Tijdens de zomermaanden geven wij, bij lekker weer, buiten les! Op vrijdagochtend om 9.15 uur in het Philips van Lenneppark vlakbij koffiebar Mevrouw van Lennep. Of bij Het Waven op het grasveld bij de Wereldboom! Houdt onze socials in de gaten zodat je precies weet waar het is, of meld je aan voor de whatsapp groep!

De lessen zijn altijd toegankelijk, dus ook zonder ervaring kan je bij deze lessen aansluiten. Een mat leen je voor €2,50 en de les kost €11,-

bottom of page