top of page

Frequently asked questiONS

Wat moet ik aan?

Comfortabele kleding waarin je lekker kunt bewegen. Als je een week mee gaat hoef je dus echt niet een compleet nieuwe outfit reeks aan te schaffen. Laagjes zijn altijd een goed idee, zodat je ter plekke op de temperatuur kunt afstemmen.

Mag ik mijn eigen drank meenemen?

Nee. Je kunt daar wel per fles de wijntjes inkopen.

Hoe warm is het daar?

Italië: In Italië kan het zo rond de 25 graden worden en in die periode verwachten we weinig regen. Houd er rekening mee dat het ’s avonds wat koeler wordt dus neem een lekkere trui mee. Uiteraard houden we jullie op de hoogte wat de weersvoorspellingen t.z.t. zullen zijn.

Portugal: Het zeewater is tegen die tijd warmer omdat we in september gaan, na een waarschijnlijk warme zomer.  De temperatuur in die periode zal zo rond de 26 graden zijn.

Wat krijgen allemaal te eten?

Er staan elke dag 3 gezonde maaltijden voor je klaar ‘farm to table’, zoveel mogelijk uit eigen moestuin of van lokale boeren rechtstreeks op jouw bord. Voor de liefhebbers met een heerlijk wijntje erbij welke je kunt kopen op locatie. 

De maaltijden zijn vegetarisch & ‘vegan-friendly’ en alles wordt met liefde gemaakt, dat proef je!

Welk ticket kan ik het beste boeken?

Italië: In Italië ben je welkom op zaterdag 27 juni vanaf 16.30 en we vertrekken zaterdag 4 juli na het ontbijt (uiterlijk om 10.00). Als je vanaf Eindhoven vliegt kun je via Rome vliegen. Vanuit daar kun je ook transfers boeken zodat iemand je op pikt. Uiteraard kun je ook voor een huurauto gaan als je gedurende week meer vrijheid wilt om de omgeving te verkennen.

Verder zijn er ook vlucht opties vanuit Rotterdam, Amsterdam en Brussel. Vanuit Rotterdam heb je naast de optie voor Rome, ook de optie om op Perugia te vliegen.

Portugal: In Portugal ben je welkom op zaterdag 5 september vanaf 15.00 en we vertrekken zaterdag de 12e na het ontbijt (uiterlijk om 10.00). Wat betreft vlucht opties kunnen we je adviseren om of via Lissabon of Faro te vliegen. Lissabon is ietsje verder rijden, maar wellicht wil je het combineren met een citytrip aan de stad. Omdat we in de Algarve zijn, adviseert de locatie om auto’s te huren zodat je goed in de gelegenheid bent om de omgeving te verkennen. Uiteraard kunnen wij hulp bieden om de autohuur te combineren met andere gasten van ons retreat.

Mocht je het spannend vinden om een ticket te boeken, dan kunnen we je altijd helpen en ervoor zorgen dat we je informeren of er meer gasten op dezelfde vlucht zitten.

Welk retreat past het beste bij mij?

Het fijne van SOULVIBE Retreats is dat je zelf bepaald waar je wel of niet aan mee wilt doen en je kunt het zo actief maken als je zelf wilt. Even uitslapen en geen yoga in de ochtend? Dikke prima wat ons betreft. Het is tenslotte jouw vakantie! Maargoed, als we even naar de locaties kijken dan is het grote verschil dat je in Portugal dicht aan zee bent en dat je vele activiteiten kunt proberen zoals golf surfen, paardrijden en sup yoga.

In Italië hebben we een compleet andere omgeving. Je verkeerd in de groene heuvels van Umbrië en daar zit je in de heerlijke groene omgeving waar je lekker kunt hiken en de omgeving kunt verkennen. Hier hebben we overheerlijk Italiaans eten en een prachtig zwembad om af te koelen.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Je kunt kiezen of je in een keer betaald of in termijnen. Mocht je in termijnen betalen dan kun je na de aanbetaling het resterende bedrag in delen betalen.

Kan ik ook korter komen?

Dat kan, alleen doet dat helaas niets af aan de prijs.

Kan ik de factuur aftrekken als zakelijke kosten?

Dat ligt enorm aan het type bedrijf dat je hebt, maar er zijn zeker mogelijkheden om dit te doen. Neem gerust contact met ons op, in geval je samen de mogelijkheden wilt onderzoeken.

Is er ook ruimte voor stilte?

Jazeker. We laten veel ruimte voor vrijetijd dus er zijn genoeg momenten waarop je jezelf kunt terug trekken en even de rust kunt pakken. Mocht je echt even next level stilte willen ervaren? In Italie kun je zelfs voor een digital detox gaan! Daarnaast hebben we veel plekjes, terrasjes en hoekjes waar je je lekker kunt afzonderen en even in stilte kunt zijn.

Kan ik meteen mijn ticket boeken?

Ja!

Kan ik mee zonder yoga ervaring?

Jazeker! Onze lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk en we bieden voor vrijwel elke houding alternatieven aan op jouw niveau.

Welke vormen van yoga worden er gegeven?

We zijn van alle markten thuis: Yin Yoga, Vinyasa, Hatha Yoga, Power, Ying/Yang en Yoga Nidra. Hoor je dit en denk je nu… huh say what? Het zijn maar namen. Yoga is leuk en divers dus laat je lekker verrassen.

Kan ik een kamer delen met een vriendinnetje?

Jazeker, wij kunnen de kamers zelf indelen. Dus mocht het nog niet volgeboekt zijn en je mattie boekt later, dan kunnen schuiven zodat je samen een kamer deelt.

Waar is het precies in Portugal?

Valkbij het dorpje Vila Nova de Milfontes.

bottom of page